Marcipan hjemmelavet

Del:

Forberedelsestid

10 Minutter

Samlet tid

30 Minutter

Antal personer

Ingredienser

  • 75 gram sukker
  • 75 gram vand
  • 200 gram mandler / Smuttede

Sådan gør du

Sukkerlage

  • Kom vand og sukker i skålen og kør 5min. – varoma – røre
  • Lad det herefter køle af til stuetemperatur.

Marcipan

  • Kom de smuttede mandlerne i skålen og hak 10-15 sek. – hastighed 10.
  • Tilsæt herefter 3-4 spsk. af sukkerlagen og hak yderligere indtil massen samler sig.
  • Opbevar marcipanen på køl til den skal bruges.
  • Hvis du ønsker en mere intens smag henad kransekage, kan du med fordel bage mandlerne i ovnen inden de hakkes til marcipan.
  • Opskrift og billede er lavet i samarbejde med Jesper Lauritsen

Noter

Andre opskrifter

  • Hvid Gløgg

    Forberedelsestid: 5 Minutter

    Samlet tid: 30 Minutter

  • Nougat

    Forberedelsestid: 10 Minutter

    Samlet tid: 30 Minutter

  • Marcipan

    Forberedelsestid: 10 Minutter

    Samlet tid: 30 Minutter