Fiske Suppe

Ret: Forret, Suppe

Del:

Forberedelsestid

Samlet tid

Antal personer

6

Ingredienser

  • 300 g Porrer
  • 2 stk Hvidløg, fed
  • 1 stk Rød peber
  • 200 g Fløde
  • 300 g Fisk laks, torsk eller anden fisk uden ben
  • 30 g Olivenolie
  • 30 g Smør
  • 600 g Vand
  • lidt Salt
  • lidt Peber
  • lidt Karry
  • lidt Hummer-pasta eller fiske fond
  • evt Store rejer

Sådan gør du

  1. Kom halvdelen af porrer, hvidløg, chili og rød peber i rørskålen. Hak 4 sek./hast. 5
  2. Tilsæt olivenolie, smør, karry, fiskefond og sauter 5 min./120 gr./hast. 1
  3. Tilsæt vand, salt, peber og kog 10 min./100 gr./hast. 1
  4. Læg resterende porrer i Varoma-skålen, og fisken på Varoma-bakken. Damp 10 min/Varoma/hast. 2
  5. Sæt Varoma til side. Kom fløde i rørskålen og kør 1 min./hast 5-10 (øg hastigheden langsomt op fra 5 til 10)
  6. Fordel fisken, porrer (evt rejer) i dybe tallerkner og hæld suppen over.
  7. Serverer brød eller flutes til.

Noter

Andre opskrifter

  • Smilende æg – dampet på Thermomix

    Forberedelsestid: 5 Minutter

    Samlet tid: 15 Minutter