Skip to main content

Cantuccini

Cantuccini

Udskriv Pin Add to Collection
Forb. tid: 10 minutter
Samlet tid: 1 time 14 minutter
Antal: 50 stk

Ingredienser

  • 350 g Hvedemel
  • 250 g Sukker
  • 1 knsp Salt
  • 2 ts Bagepulver
  • 2 stk Æg
  • 1 stk Æggeblomme
  • 20 g Appelsinlikør
  • 200 g Mandler, med skal

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 180°C. Beklæd en bageplade med bagepapir og stil til side.
  • Hæld mel, sukker, salt, bagepulver, æg og blomme i røreskålen og bland 1 min/hast. 5.
  • Tilsæt likør, bland 20 sek/hast. 4.
  • Tilsæt mandler og bland grundigt med en spatel. Læg dejen på en tidligere forberedt bageplade og del den i 8 stykker. Form hver del til en rulle med våde hænder (Ø 2-3 cm, længde ca. 15 cm). Læg rullerne på bagepladen med ca 5 cm mellemrum.
  • Bages i 30-35 minutter (180°C). Efter bagning vil kagen være blød. Brug en skarp kniv til at skære rullerne diagonalt i 1 cm stykker.
Del dette:
X