Ingredienser
- 150 g Marmelade tyk
- 3 stk Æg
- 80 g Sukker
- 75 g Hvedemel
- Birkes til at drysse kagerne med
Sådan gør du
- Sæt sommerfuglen på. Put æggene, tilsæt sukker i røreskålen og opvarm 6 min./37°C/hastighed 4, derefter pisk 6 min./hastighed 4. Forvarm imens ovnen til 180°C, varmluft. Beklæd 2 bageplader med bagepapir og stil til side. Fjern sommerfuglen. Overfør blandingen til en stor skål og stil til side.
- Sæt en skål på røreskålens låg og afvej melet. Tilsæt gradvist melet til æggemassen, bland forsigtigt med en spatel, indtil ingredienserne er helt blandet sammen.
- Overfør dejen til en sprøjtepose med en rund tyl (Ø 10 mm). Lav små, runde klatter (Ø 3 cm) på tidligere tilberedte bageplader, så der er 4-5 cm mellemrum mellem småkagerne. Drys dem med birkes.
- Sæt begge bageplader med småkagerne i ovnen (niveau 2 og 4). Bages i 7-10 minutter (180°C, varmluft), indtil de er gyldenbrune. Tag de bagte småkager ud af ovnen og stil dem til afkøling i 20 minutter.
- Fordel marmeladen på den flade side af småkagen til en tykkelse på 2 mm, dæk med den anden småkage og tryk let.