Skip to main content

Sød-chili sause

Udskriv Pin Add to Collection
Ret: Tilbehør

Ingredienser

  • 2 stk Hvidløgs fede
  • 30 g Rød chili, frisk med frø, skåret i stykker
  • 100 g Riseddike
  • 200 g Sukker
  • 1 tsk Salt
  • 25 g Majsstivelse eller kartoffelmel
  • 270 g Vand

Sådan gør du

  • Sæt en lille skål på røreskålens låg, afvej stivelsen og 40 g vand, bland grundigt og stil til side
  • Put hvidløg i røreskålen og hak 3 sek./hastighed 8. Brug en spatel til at skrabe hvidløget ned langs siderne af røreskålen.
  • Tilsæt chili, hak 4 sek./hastighed 8,5. Skrab ingredienserne ned langs siderne af røreskålen med en spatel.
  • Tilsæt de resterende 230 g vand, eddike og sukker, kog 7 min/100°C/hastighed 2.
  • Tilsæt stivelse blandet med vand og salt, kog 5 min/100°C/hastighed 2. Hæld saucen i steriliserede glas og luk dem. Vend glassene på hovedet i 5 minutter, vend dem og stil dem til afkøling.
  • Opbevar saucen i køleskabet og brug den til din valgte opskrift.
Del dette:
X