Ingredienser
- 300 g Porrer
- 2 stk Hvidløg, fed
- 1 stk Rød peber
- 200 g Fløde
- 300 g Fisk laks, torsk eller anden fisk uden ben
- 30 g Olivenolie
- 30 g Smør
- 600 g Vand
- lidt Salt
- lidt Peber
- lidt Karry
- lidt Hummer-pasta eller fiske fond
- evt Store rejer
Sådan gør du
- Kom halvdelen af porrer, hvidløg, chili og rød peber i rørskålen. Hak 4 sek./hast. 5
- Tilsæt olivenolie, smør, karry, fiskefond og sauter 5 min./120 gr./hast. 1
- Tilsæt vand, salt, peber og kog 10 min./100 gr./hast. 1
- Læg resterende porrer i Varoma-skålen, og fisken på Varoma-bakken. Damp 10 min/Varoma/hast. 2
- Sæt Varoma til side. Kom fløde i rørskålen og kør 1 min./hast 5-10 (øg hastigheden langsomt op fra 5 til 10)
- Fordel fisken, porrer (evt rejer) i dybe tallerkner og hæld suppen over.
- Serverer brød eller flutes til.