Ingredienser
- 1 stk Æggehvide
- 1 knsp Salt
- 100 g Sukker
- 1 tsk Vaniljesukker lavet på TM/ eller 2 tsk alm
- 0,5 tsk Kardemomme, stødt
- 1 spsk Kanel, støt
- 1 spsk Kakao
- 1 spak Kaffe, instant
- 500 g Mandler
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 150°C. Beklæd en bradpande med bagepapir og stil til side.
- Sæt sommerfuglen på. Hæld æggehvide, tilsæt salt og pisk i 2 min/hastighed 3,5 eller indtil æggehvide er stift.
- Tilsæt sukker, vaniljesukker, kardemomme, kanel, kakao og kaffe, pisk yderligere 20 sek/hastighed 3.5. Fjern sommerfuglen. Skrab ingredienserne ned langs siderne af røreskålen med en spatel.
- Tilsæt mandler, bland 20 sek/omvendt rotation/hastighed. 1. Rør derefter rundt med en spatel og hæld mandlerne på den tidligere forberedt bradepande.
- Bag i 15 minutter (150°C). Lad mandlerne stå på bagepladen for at køle af i cirka 20 minutter, og del dem derefter i mindre stykker.