Chokolade og karamel konfekt
Ingredienser
Bund
- 125 g Smør
- 140 g Hvedemel
- 140 g Brun Farin
- 50 g kokos
Karamel fyld
- 1 dåse kondenseret mælk
- 3 spsk sirup eller ahorn
- 30 g Smør
Chokoladeovertræk
- 125 g Mørk Chokolade
- 25 g Smør
Sådan gør du
Bund
- Placer smør, farin, kokos og mel i røreskålen og bland i 3 min/hastighed 6.
- Tryk dejen ud i en form ca. 20 x 20 cm og bag det 15 min på 175 grader.
- Tag det ud og lad det køle lidt
Karamel fyld
- Kom kondenseret mælk, sirup og salt i røreskålen og varm i 15 min/105 grader/hastighed 2.
- Hæld det over bunden og bag det 15 minutter på 175 grader.
- Sæt kagen i køleskabet indtil den er kold.
Chokoladeovertræk
- Placer chokoladen i røreskålen og smelt i ?/60 grader/hadtighed 3
- Hæld den varme chokolade over kagen og sæt den på køl.
- Når chokoladen har stået i køleskabet og er blevet stift, skær den ud i små stykker og server som konfekt ved juletid.
Noter
Tips:
Du kan servere kagen som dessert sammen med is.
Server kagen som sødt til kaffen.
Tak til Vibeke for opskriften.