Skip to main content

Muslinger i kokosmælk

Muslinger i kokosmælk

Udskriv Pin Add to Collection
Ret: Forret

Ingredienser

  • 2000 g muslinger
  • 5 fed Hvidløg
  • 4 cm Ingefær skrællet
  • 2-3 rød chili lang, kerner fjernet hvis ønsket
  • 30 g sesamolie koldpresset, lys eller mørk
  • 2 citrongræs frisk, kun den hvide del
  • 800 g Kokosmælk dåse
  • 40 g limesaft cirka 2 lime
  • 1/4 tsk Havsalt efter smag
  • 1/4 tsk sort peber
  • 6 kviste koriander frisk, kun bladene, hakkede
  • 5 forårsløg renset og skåret i strimler

Sådan gør du

  • Placer Varoma-fad på røreskålens låg og vej muslinger i den og sæt den til side.
  • Placer hvidløg, ingefær og chili i røreskålen og hak i 3 sek/hastighed 7. Skrab siderne i røreskålen med spatlen.
  • Hæld sesamolie i røreskålen og sauter i 2 min/120°C/hastighed 1.
  • Tilføj citrongræs, kokosmælk, lime juice, salt og peber i røreskålen. Placer Varoma med muslingerne på røreskålens låg og kog i 16-18 min/Varoma/hastighed 1, eller indtil muslingerne er færdige.
  • Placer de kogte muslinger i et serveringsfad, pynt med hakkede koriander og forårsløg. Kom kokossauce over muslingerne og fjern forsigtigt citrongræs før servering.
Del dette:

asiatisk, muslinger, Suppe

X