Marcipan hjemmelavet
Marcipan hjemmelavet
Lækker blød marcipan. Gør dig selv den tjeneste, at lave din egen marcipan, det er så nemt, smager fantastisk og så er det tilmed meget billigere.
Udskriv
Pin
Add to Collection
Ingredienser
- 75 gram sukker
- 75 gram vand
- 200 gram mandler /smuttede
Sådan gør du
Sukkerlage
- Kom vand og sukker i skålen og kør 5min. – varoma – røre
- Lad det herefter køle af til stuetemperatur.
Marcipan
- Kom de smuttede mandlerne i skålen og hak 10-15 sek. – hastighed 10.
- Tilsæt herefter 3-4 spsk. af sukkerlagen og hak yderligere indtil massen samler sig.
- Opbevar marcipanen på køl til den skal bruges.
- Hvis du ønsker en mere intens smag henad kransekage, kan du med fordel bage mandlerne i ovnen inden de hakkes til marcipan.
- Opskrift og billede er lavet i samarbejde med Jesper Lauritsen